Imatge de tots els membres de la candidatura
El socis de l'entitat hauran de validar la candidatura (Òmnium Cultural)

Mònica Terribas, Quim Forn i David Fernàndez, a la junta d'Òmnium que presidirà Antich

L'entitat ha aprovat l'única candidatura presentada per rellevar Jordi Cuixart

RedaccióActualitzat

Òmnium Cultural ha aprovat i proclamat l'única candidatura que s'ha presentat per renovar la seva junta directiva, després que Jordi Cuixart ha decidit deixar el càrrec.

Com ja va avançar l'encara president en funcions de l'entitat, la llista està encapçalada pel professor universitari i filòsof Xavier Antich, que ja és membre de la junta nacional. Al seu costat hi haurà la periodista Mònica Terribas com a vicepresidenta; l'enginyera Marina Gay, amb el mateix càrrec; l'exconseller Joaquim Forn o l'exdiputat de la CUP David Fernàndez.

Tots dos opten a ser els vocals de la nova junta. La resta de candidats són Marta Garsaball, advocada i directora de serveis del Departament de Cultura, com a tresorera; les periodistes Natza Farré i Natalia Touzon; Iolanda Fresnillo, que és sociòloga; la biòloga Núria Basi; Àngel Castiñeira, que és doctor en Filosofia; Gerard Pijoan, llicenciat en Economia; l'historiador Lluís Duran; Didac Amat, advocat i politòleg; i Marc Sanjaume, també politòleg.

A partir del dia 10 de febrer i fins al 26 del mateix mes, els més de 190.000 socis d'Òmnium podran validar, per votació electrònica, els membres d'aquesta candidatura. La votació es podrà fer també el mateix dissabte 26 de febrer al recinte on se celebrarà l'Assemblea General de l'entitat, a l'Hospitalet de Llobregat.

ARXIVAT A:
Òmnium Cultural
Anar al contingut