Portada_8col Mònica Terribas

Mònica Terribas, premi Ràdio Associació de Catalunya

També hi ha reconeixement per als serveis informatius de Catalunya Ràdio, juntament amb RAC1, Ràdio Banyoles i la Xarxa

Actualitzat

Ràdio Associació de Catalunya reconeix la periodista Mònica Terribas, directora i conductora d'"El matí de Catalunya Ràdio", amb el premi al millor professional de ràdio, per la seva trajectòria i professionalitat.

El jurat, en el seu dictamen, ha tingut en compte la "valentia" i el "rigor" de la seva feina, després de cinc temporades al capdavant d'"El matí de Catalunya Ràdio".

També hi ha reconeixement per als serveis informatius de Catalunya Ràdio, que són premi a l'excel·lència juntament amb RAC1, Ràdio Banyoles i la Xarxa. El jurat reconeix de manera conjunta la cobertura de la jornada de votacions del referèndum de l'1 d'octubre.


I menció d'honor als 30 anys de "La nit dels ignorants 3.0", amb Xavier Solà al capdavant, i al periodista de Catalunya Música Joan Vives Bellalta.

Reconeixement a la tasca d'investigació de "Las cloacas de Interior"


En l'apartat televisiu, el guardó 1924 ha estat per al documental "Las cloacas de Interior". Són nou mesos de treball d'investigació i anàlisis sintetitzats en 80 minuts de documental i que van situar per primera vegada sota el focus de l'opinió pública un entorn d'il·legalitats i corrupció al si del Ministeri de l'Interior espanyol.

El documental, emès pel "Sense ficció" de TV3, va ser líder indiscutible d'audiència, amb més del 30% de quota de pantalla

Aquí teniu el reportatge sencer:

ARXIVAT A:
Mitjans de comunicació
Anar al contingut