Madrid

La Moncloa creu que el comunicat d'ETA és fruit de "la fortalesa de l'estat de dret"

RedaccióActualitzat

El govern espanyol ha trigat poc a reaccionar al comunicat d'ETA que s'ha fet públic aquest matí i en què demana perdó a les víctimes i reconeix el dany causat.

La Moncloa diu que "està bé" que ETA demani perdó i veu la declaració d'avui com "una altra conseqüència de la fortalesa de l'estat de dret que ha vençut ETA amb les armes de la democràcia".

Per al govern espanyol, està bé que la banda terrorista demani perdó "perquè les víctimes, la seva memòria i la seva dignitat han estat determinants en la derrota d'ETA" i afegeix que fa molt temps que ETA hauria d'haver demanat perdó "de forma sincera i incondicional" pel dany causat.

 

El subsecretari de Política Social i Sectorial del Partit Popular, Javier Maroto, ha advertit aquest divendres que si ETA "pretén amb aquest últim acte de propaganda obtenir qualsevol tipus de benefici polític del govern espanyol o del PP" no tenen "cap possibilitat" d'aconseguir-ho. Les paraules de Maroto davant els periodistes han estat: "Ho tenen clar".

Segons ha dit Javier Maroto, al PP només li importa en aquest moment "resoldre tots els casos pendents" dels assassinats que ETA ha comès durant 40 anys i "mantenir la memòria, la veritat i la dignitat de les víctimes".

.

ARXIVAT A:
TerrorismeETA
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut