José Luís Ábalos, ministre de Foment, a l'esmorzar de "El Economista" (EFE)
José Luís Ábalos, ministre de Foment, a l'esmorzar de "El Economista" (EFE)

Moncloa esmena Ábalos: "Per descomptat, el Consell de Ministres es farà a Barcelona"

El ministre diu, a títol personal, que "cal valorar si les coses que es fan per bé aconsegueixen un resultat positiu"

Actualitzat

El ministre José Luis Ábalos ha deixat la porta oberta perquè el Consell de Ministres del dia 21 no es faci a Barcelona. No obstant, La Moncloa ho ha desmentit immediatament i ha assegurat que el Consell de Ministres es farà a la ciutat malgrat els últims episodis de tensió. 

El ministre de Foment, José Luis Ábalos, ha evitat confirmar-ho en un esmorzar organitzat pel diari "El Economista" a Madrid. Segons Ábalos, "cal valorar" si ha de ser bo per a la convivència. 

"Cal valorar si les coses que es fan per bé aconsegueixen un resultat positiu, i el que el govern d'Espanya sempre ha de preservar és la convivència. Si no ho aconsegueix, no entrendré cap obstinació."

Ábalos ha precisat que parlava a títol personal i ha aclarit que el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, no havia plantejat encara la possibilitat de cancel·lar aquesta reunió a Barcelona davant de les protestes anticipades pels Comitès de Defensa de la República.

La Moncloa ho desmenteix

Un comunicat al mitjans de comunicació des de La Moncloa ha desmentit el ministre, i hi ha afegit que "no hi ha dubtes al respecte".

"Per descomptat, el Consell de Ministres se celebrarà a Barcelona el 21 de desembre. No hi ha dubtes al respecte. Així us ho transmetem des de La Moncloa."

 

ARXIVAT A:
Procés catalàPedro Sánchez
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut