Los Angeles

Moments virals i curiositats de la gala dels Oscars

Jennifer Lawrence, Meryl Streep i Frances McDormand, protagonistes de la cerimònia a les xarxes

Actualitzat

La gala dels Oscars 2018 ha deixat diversos moments virals. Repassem els més destacats.

Jennifer Lawrence, caminant entre butaques

Un dels moments que més han corregut per les xarxes ha estat la passejada de Jennifer Lawrence entre butaques, amb una copa de vi blanc a la mà. Molts han destacat que la guanyadora d'un Oscar ha aconseguit arribar on volia sense vessar ni una gota.

 

 

 

La catorzena és la bona per a Roger Deakins

El director de fotografia britànic Roger Deakins va aconseguir la seva primera nominació als Oscars el 1994. Des d'aleshores, n'havia acumulat 14, però no ha estat vencedor fins a aquesta edició. "Blade Runner 2049" li ha valgut l'anhelat reconeixement professional.

Els que han treballat amb ell o admiren la seva feina també s'han fet notar a Twitter.

 

 

 

El discurs de Frances McDormand

El gran moment de la gala se l'ha endut l'actriu Frances McDormand, que amb una energia desbordant ha pujat a recollir l'Oscar a la millor interpretació femenina per "Tres anuncios en las afueras". L'actriu ha demanant a totes les dones nominades que s'aixequessin amb ella, per fer aquesta reivindicació.

"Si puc tenir el gran honor de veure dretes totes les dones nominades en cada categoria aquesta nit, les actrius... Meryl, si tu ho fas totes et seguirem, vinga... I ara mireu al vostre voltant, senyores i senyors, perquè totes tenim històries per explicar i projectes que necessitem finançar."

 

 

 

I l'Oscar robat de la mateixa Frances McDormand

L'alegria de Francesc McDormand per l'Oscar ha quedat entelada pel robatori de l'estatueta que ha guanyat, que ja ha pogut recuperar.

El furt ha passat durant el Governors Ball, la festa oficial de l'Acadèmia de Hollywood. Al cap d'unes dotze hores, la policia de Los Angeles ha confirmat la detenció de l'home que s'havia endut el guardó.

L'actriu, acompanyada del seu marit, Joel Coen, no ha pogut reprimir les llàgrimes quan s'ha adonat que algú s'havia endut el seu Oscar. A mitja tarda de dilluns, hora d'aquí, el seu representant ha informat que McDormand havia recuperat la distinció:

"Fran i l'Oscar estan feliçment reunits i gaudint d'una hamburguesa d'In-N-Out."

 

Meryl Streep actualitza el seu mem

La gran dama del cinema ha recreat el conegut mem en què apareix ella cridant des del saló de butaques del Dolby Theatre. El 2015 va reaccionar així al discurs d'agraïment de Patricia Arquette. Ara ha actualitzat la imatge. I molts l'han comparat amb la fada de "Shrek".

 

 

 

Mexicans parlant de "Coco"

La història inspirada en el Dia dels Morts de Mèxic s'ha endut el guardó a la millor pel·lícula d'animació i millor cançó, un fet que els tuitaires mexicans han comentat àmpliament a la xarxa.

A Twitter s'han fet 130.000 missatges amb l'etiqueta #Coco. Molts eren de mexicans que han recordat que la pel·lícula parla d'ells, encara que no és mexicana.

 

Els tuitaires han reivindicat que el seu país té molt per ensenyar, també a Hollywood. Entre aquests, el músic Marco Antonio Solís, que va participar en la cinta:

 

Kobe Bryant també guanya

Va guanyar cinc anells d'or de l'NBA i ara afegeix a aquest palmarès l'Oscar al millor curtmetratge d'animació, per "Dear Basketball", basat en la seva carta de comiat com a jugador. Segons ha dit, aquest triomf encara l'ha satisfet més:

"Això és millor que guanyar un campionat de l'NBA, per ser sincer. Ho juro. Quan era petit somiava guanyar títols i vaig treballar molt per fer-ho realitat. Però que passi això de forma completament inesperada... Molts em preguntaven què faria quan em retirés. I sempre vaig dir: vull escriure. Vull explicar històries."

 

Altres grans noms del bàsquet han felicitat Bryant:

 

 

Un milionari als Oscars en metro

Es diu Ed Begly Jr. i, a banda de ser un actor milionari, és activista mediambiental. Aquí se'l pot reconèixer com el doctor Victor Ehrlich de la sèrie "A cor obert". Com ja ha fet altres vegades, Begly Jr. ha anat a la gala en metro, i no pas amb limusina, per conscienciar sobre la necessitat de fer servir el transport públic.

 

L'actor assegura que està "encantat" d'anar a peu, que la seva filla és l'heroïna, perquè hi ha anat amb talons, i, preguntat sobre com pot ser que el seu vagó anés tan buit, ha explicat que el diumenge d'Oscars és "una anomalia".

 

 

 

 

De vigilant de pàrquing a amic de les estrelles

Aquesta cerimònia dels Oscars ha tingut accent mexicà, i no només per les victòries de Guillermo del Toro i Coco. El presentador de la gala, Jimmy Kimmel, ha catapultat a la fama un altre Guillermo, de cognom Rodríguez.

Al seu perfil de Twitter encara és defineix com a "vigilant de seguretat d'aparcament, al programa Jimmy Kimmel en directe". I és que aquesta és la feina que tenia fins que el presentador, veient l'humor que gastava, el va fitxar per al programa, on ha arribat a tenir secció pròpia. Abans vigilava els cotxes de les estrelles i ara és amic d'elles.

 

 

 

ARXIVAT A:
CinemaPremis Oscars Viral
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut