Espanyol

Moisés Hurtado i Valdo es perdran el partit de Copa contra el Barça

Contratemps per a Mauricio Pochettino. Valdo i Moisés Hurtado no podran jugar el partit de tornada de la Copa del Rei davant del Barcelona, perquè tots dos pateixen lesions musculars de certa importància. El primer té una lesió muscular de grau dos als isquiotibials de la cama dreta, mentre que Moisés té una lesió semblant, encara que menys greu, a la cama esquerra. Els dos es van lesionar davant el Valladolid i cap va poder completar el partit. En una primera valoració, Valdo estarà prop d'un mes de baixa (de quatre a sis setmanes), mentre que Moisés només estaria dues setmanes fora dels terrenys de joc.

Actualitzat
D'altra banda, Pareja, que ahir va donar l'ensurt en haver de quedar-se al vestidor al descans, per precaució, com a conseqüència d'uns marejos, es troba en perfectes condicions, segons que han confirmat les proves que li han fet.

La notícia positiva del dia és la tornada als entrenaments d'Iván de la Peña. El migcampista càntabre, que va rebre l'alta mèdica fa una setmana, té moltes opcions de tornar aquest diumenge a una convocatòria.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut