Mofa a la xarxa per les sinuoses línies grogues per a vianants de Manresa

Aquestes ratlles grogues s'han pintat perquè els ciutadans guanyin espai a la via pública i guardin la distància de seguretat

Actualitzat

A la ciutat de Manresa, s'han pintat unes línies grogues i sinuoses, concretament al carrer Guimerà i al dels Infants, perquè els vianants guanyin espai a la via pública, guardin la distància de seguretat i així evitar contagis de covid.

Aquesta decisió ha causat tota mena de comentaris tant de veïns com d'altres que han donat la seva opinió a les xarxes, alguns a favor i altres que no entenen el sentit.

L'Ajuntament de Manresa ha explicat que es tracta d'una idea creativa que ha estat dissenyada pels serveis tècnics. El consistori diu que s'ha fet amb el color habitual en aquests casos, el groc, i amb un sistema, el d'una mena de bicicleta, perquè fos ràpid i pràctic. Es va optar perquè fos creatiu i no senzillament pintar-hi línies uniformes.

Aquestes linies grogues ha genreat dubte entre els vianants i conductors que no saben si poden passar-hi per damunt o no. A les xarxes hi ha detractors i defensors.

La majoria es demana quin significat tenen les línies, i la broma més estesa és que qui les va pintar "portava dues copes de més".

 

ARXIVAT A:
Coronavirus
Anar al contingut