El grup català va omplir la sala Apolo de Barcelona.
El grup català va omplir la sala Apolo de Barcelona.

Mishima fa "L'amor feliç" a l'Apolo en un concert de fi de gira

El grup català va omplir la sala Apolo de Barcelona en el primer dels seus dos concerts de fi de gira. Divendres tornaran a actuar al mateix escenari, amb les entrades exhaurides.

RedaccióActualitzat

El grup barceloní Mishima ha omplert aquest dimecres al vespre la sala Apolo de Barcelona en el primer dels seus dos concerts de fi de gira del seu sisè disc, "L'amor feliç". Divendres tornaran a actuar al mateix escenari, amb les entrades exhaurides.

Per a aquells que ja disposin d'entrada i per als qui s'ho van perdre, Mishima va fer sonar molt aquest últim disc, però també una bona selecció dels seus treballs més recents, com "Set tota la vida", i es va evidenciar que ja comencen a ser una banda amb molts himnes.

Mishima, és a dir, David Carabén -veu i guitarra-, Marc Lloret -teclats-, Dani Vega -guitarra-, Xavi Caparrós -baix- i Alfonso Serra -bateria-, van voler compartir aquesta actuació amb les bandes Estúpida Erikah i Mine!, que van obrir la nit i que també actuaran divendres.

A partir de la setmana vinent el grup ja es posarà a treballar en un nou àlbum que promet canvis, tal com va explicar el seu líder, David Carabén, a Catalunya Ràdio.

Després d'aquests dos concerts, l'últim i definitiu concert de la gira serà a Santiago de Compostel·la, al Primavera Sound Touring Party.

Anar al contingut