Barcelona

Mireu com els vostres tuits han format la V

El 324.cat vam fer una crida perquè els participants a la V enviessin tuits geolocalitzats. El resultat és espectacular.

RedaccióActualitzat

Al llarg del tota la Diada, els vostres tuits geolocalitzats a #VTV3 i #VCatRàdio es van anar pintant sobre el mapa del 324.cat i formant una "V". Aquí podeu veure la progressió que van fer des de les quatre de la tarda, hora a què els participants estaven convocats, fins a dos quarts de set, hora en què es va donar per acabada la manifestació.

En total es van publicar més de 15.000 tuits amb les etiquetes #VTV3 i #VCATRADIO necessàries per aparèixer al mapa. D'aquests, un miler es van geolocalitzar i són els que finalment generen un puntet vermell. 

La plasmació sobre el mapa permet veure l'evolució de tuits al llarg de la tarda, com es veu en el mapa de dalt, però també podeu veure una recreació dels tuits que es van generar a tot el planeta al llarg de tot el dia. Es pot comprovar les etiquetes promocionades des de TV3 i Catalunya Ràdio no només han tingut repercussió a Catalunya, sinó arreu del planeta.

En aquest mapa també s'aprecia com a les 20.14 hi ha una "explosió" de puntets a la zona de Catalunya. Què va passar?

L'organització havia anunciat que proposaria una etiqueta per convertir-la en trending topic mundial. I ho van aconseguir. En aquell moment hi va haver un allau de tuits que incloïen el #CatalansVote9N i aquesta acció massiva és la que es reprodueix en aquest mapa.

Particiessiu o no a la "V", si voleu trobar el vostre tuit geolocalitzat ho podeu fer en aquest altre mapa.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut