Natació

Mireia Belmonte guanya la medalla de bronze en la final dels 200 estils amb una remuntada estratosfèrica

Mireia Belmonte ja té al sarró la seva primera medalla als Mundials de natació de Barcelona. La nedadora badalonina va guanyar el bronze en la final dels 200 metres estils després de culminar una remuntada estratosfèrica en els últims 50 metres de crol. Tot i que no és la seva prova preferida, Belmonte va anar de menys a més i va acabar tercera a només sis centèssimes de la plata, que va ser per a l'australiana Alicia Coutts. La victòria i medalla d'or va ser per a l'hongaresa Katrinka Hoccsu.

Actualitzat
Mireia Belmonte ja té al sarró la seva primera medalla als Mundials de natació de Barcelona. La nedadora badalonina va guanyar el bronze en la final dels 200 metres estils després de culminar una remuntada estratosfèrica en els últims 50 metres de crol.

Tot i que no és la seva prova preferida, Belmonte, que anava sisena després de l'esquena, va anar de menys a més en la final i va acabar tercera, a només sis centèsimes de la plata, que va ser per a l'australiana Alicia Coutts.

La victòria i medalla d'or va ser per a l'hongaresa Katrinka Hoccsu amb un temps de 2.07.79, mentre que Belmonte va parar el crono amb un registre de 2.09.45, nou rècord d'Espanya.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut