Belmonte ha exhibit un estat de forma molt bo. (Foto: EFE)
Natació

Mireia Belmonte guanya la medalla de bronze en els cinc quilòmetres en aigües obertes de l'Europeu de Berlín

Mireia Belmonte ha guanyat la seva primera medalla als Europeus de Berlín en aconseguir el bronze en la prova de cinc quilòmetres en aigües obertes. La badalonina ha acabat tercera, a només 45 segons de la vencedora de la prova, l'alemanya Isabelle Harle, que no ha cedit el primer lloc en cap moment durant la carrera

Actualitzat

Mireia Belmonte ha guanyat la seva primera medalla als Europeus de Berlín en aconseguir el bronze en la prova de cinc quilòmetres en aigües obertes. La badalonina ha acabat tercera, a només 45 segons de la vencedora de la prova, l'alemanya Isabelle Harle, que no ha cedit el primer lloc en cap moment durant la carrera.

El podi l'ha completat l'holandesa Sharon van Rowendaal, que ha aconseguit una plata que s'afegeix a l'or que va guanyar a la prova dels 10 quilòmetres. Erika Villaécija ha finalitzat en la vuitena posició, a més de dos minuts de la guanyadora.

Arroyo, 37è en els 10 quilòmetres masculins

En els 10 quilòmetres masculins en aigües obertes, victòria per a l'holandès Ferry Weertman. El català Antonio Arroyo, nedador de l'Atlètic-Barceloneta, ha acabat 37è a més de 13 minuts del vencedor.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut