Natació

Mireia Belmonte farà oficial aquest dilluns que fitxa per l'UCAM de Múrcia

Aquest dilluns Mireia Belmonte farà oficial, en una roda de premsa a la seu del COE, que fitxa per l'UCAM de Múrcia. La badalonina s'entrenarà al Club Natació Sabadell a les ordres de Fred Vergnoux però competirà amb el club murcià, que també compta amb Melanie Costa.

Actualitzat
Aquest dilluns Mireia Belmonte farà oficilal, en una roda de premsa a la seu del COE, que fitxa per l'UCAM de Múrcia. La badalonina s'entrenarà al Club Natació Sabadell a les ordres de Fred Vergnoux però competirà amb el club murcià, que també compta amb Melanie Costa. L'acord amb el seu nou club li permet estar sota les ordres de Fred Vergnoux, el que va ser el seu entrenador al CN Sabadell i que va ser clau perquè guanyés les dues medalles als Jocs de Londres.

Per tant, Belmonte podrà tornar a competir i participar al Mundial de Barcelona.

D'altra banda, aquest cap de setmana s'han disputat a Terrassa els Campionats de Catalunya. Hi han competit més de 400 nedadors i nedadores amb estrelles com la barcelonina Erika Villaécija, Melanie Costa i Hannah Miley en categoria femenina. I Aschwin Wildeboer, en categoria masculina.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut