Barcelona

Miquel Iceta dóna la benvinguda al "seny" d'Unió en la defensa d'una consulta dialogada amb l'Estat

El primer secretari del PSC veu de bon ull l'anunci d'Unió Democràtica de defensar una consulta dialogada amb l'Estat i anima els alcaldables socialistes a exhibir amb orgull la trajectòria i les idees del PSC

RedaccióActualitzat

El Partit dels Socialistes de Catalunya ha aprovat en consell nacional la majoria de candidatures de les eleccions municipals del 24 de maig. Seran entre 450 i 500 a tot Catalunya. Es presentaran unes 200 candidatures menys que fa quatre anys.

El PSC esquivarà el debat sobiranista en les municipals. Mantenen que  no hi ha solució unilateral a l'encaix Catalunya-Espanya. Per això, Miquel Iceta veu de bon ull l'anunci d'Unió Democràtica, que defensa una consulta dialogada amb l'Estat.

El primer secretari del socialistes catalans, Miquel Iceta, ha animat als alcaldables a "exhibir amb orgull la trajectòria i les idees del PSC". Per Iceta, no és moment d'amagar les sigles i reclama als candidats a alcalde catalans que estiguin a l'altura de la història i del que vol representar el PSC.

Iceta assegura que per molta gent l'ideal socialista segueix sent una referència imprescindible i anima els alcaldables socialistes a afrontar les eleccions municipals amb optimisme.

Convenció municipalista del PSOE

El PSOE també fa aquest dissabte la convenció municipalista de cara a les eleccions del 24 de maig. Han escollit el lema "Ajuntaments per a la recuperació justa". 2.500 persones participen en la convenció del partit, al recinte Ifema de Madrid, que demà clausuraran el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, i l'expresident del govern espanyol Felipe González.

En la jornada d'avui han intervingut, entre altres, els candidats a les alcaldies de Madrid, Antonio Miguel Carmona, i de Barcelona, Jaume Collboni. Collboni ha apostat per convertir Barcelona en l'altra gran capital d'Espanya i n'ha reivindicat el lideratge, també, a escala internacional.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut