L'alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, als terrenys on es construirà la nova rotonda aquest 23 de setembre del 2020 (Horitzontal)
L'alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, als terrenys on es construirà la nova rotonda aquest 23 de setembre del 2020 (Horitzontal)

Milloraran l'accés nord al barri de Can Puig de Banyoles amb una nova rotonda

Actualitzat

ACN Banyoles.-L'Ajuntament de Banyoles ha tancat un acord amb el Departament de Territori perquè es construeixi una nova rotonda que millorarà l'accés a la C-66 pel barri de Can Puig. Inicialment, aquesta rotonda es preveia construir uns metres més enllà. Però consistori i Generalitat han pactat desplaçar-la perquè també doni accés a Can Puig, resolent així una demanda dels veïns del barri, i millorant també la cruïlla entre el carrer Catalunya, la carretera de Vilavenut i l'accés a la C-66. La nova rotonda s'aixecarà en terrenys municipals.

L'alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, s'ha felicitat de l'acord amb la Generalitat i ha destacat que la nova rotonda, que serà urbana, "millorarà els accessos i reforçarà la seguretat viària a l'hora d'agafar la variant". "Però també millorarà la seguretat viària en l'accés a Can Puig, a Puigpalter i al polígon industrial, que és la demanda que hem fet des de l'Ajuntament a Govern", ha afegit Noguer.En aquest sentit, Miquel Noguer ha recordat que "millorar l'accés a la variant des del barri de Can Puig era una llarga reivindicació que els veïns i veïnes havien expressat a través del consell de barri". "Finalment ho hem aconseguit, i es construirà en els propers mesos", ha subratllat l'alcalde, en referència a la rotonda.El Departament de Territori va adjudicar a finals del 2019 les obres de millora de la carretera C-66 al tram entre Serinyà i Cornellà de Terri (el que es coneix com la variant de Banyoles). L'obra suposa una inversió de 13,3 MEUR. Fa unes setmanes que han començat els treballs previs a l'inici de les obres, que es preveu que s'allarguin setze mesos.

Anar al contingut