El delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, atenent els mitjans de comunicació a l'aeroport Girona Costa Brava aquest 7 de febrer …
El delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, atenent els mitjans de comunicació a l'aeroport Girona Costa Brava aquest 7 de febrer del 2018 (horitzontal)

Millo, sobre una reforma de la llei de presidència: "Qualsevol normativa que contravingui la llei serà impugnada"

Actualitzat

ACN Vilobí d'Onyar.-El delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, ha assegurat que impugnaran "qualsevol normativa del Parlament que contravingui la llei". Millo s'ha referit d'aquesta manera a la proposta que està estudiant JxCat per reformar la llei de presidència. El delegat creu que Catalunya necessita un govern constituït "legalment" per tenir un "interlocutor vàlid" amb qui poder negociar. Millo creu que aquesta modificació de la normativa de l'elecció presidencial "busca excuses" per "trobar solucions imaginatives". Un fet que, segons ell, suposa un "espectacle lamentable" que "ratlla el rídicul". Al seu entendre, les propostes de la formació són "ocurrències" que l'únic que fan és fer "perdre el temps". El següent pas que hauria de fer el president del Parlament, segons Millo, és iniciar "una nova ronda de consultes" per buscar un candidat que "compleixi tots els requisits legals". El delegat assenyala que l'elecció del president de la Generalitat és "el darrer pas" per aconseguir "la restauració de la normalitat absoluta" a Catalunya. Millo insisteix però que "qualsevol pas fora de l'àmbit democràtic" tindrà una resposta "immediata" per part del govern espanyol.

Anar al contingut