El recurs d'Enric Millo el va anunciar el president del PP, Pablo Casado
Enric Millo, del PP, va presentar un recurs pel seu compte

Millo presenta un recurs contra els indults als líders independentistes

Millo és el sisè recurrent contra els indults i se suma a altres representants del PPC que van presentar recurs a la mesura de gràcia

RedaccióActualitzat

Enric Millo, delegat del govern espanyol a Catalunya durant els fets de l'1 d'Octubre i actualment secretari d'Acció Exterior de la Junta d'Andalusia, ha presentat recurs al Suprem contra els indults als 9 líders independentistes.

Millo és el sisè recurrent contra els indults. S'hauria presentat com a perjudicat directe del procés i se suma a altres representants del PP que han presentat recurs. De fet, la intenció de Millo ja la va anunciar el president del PP, Pablo Casado, en una taula rodona sota el títol "Unitat nacional i estat autonòmic davant el nacionalisme".

Casado ha recordat que els dirigents del PP s'han sentit afectats pels indults perquè van patir "atacs en el patrimoni i a les famílies" i van veure reduïda la seva tasca parlamentària i institucional.

Ara el Suprem haurà de decidir si Millo està legitimat per recórrer.

El secretari general de Junts i expresident de l'ANC, Jordi Sànchez, ha parlat d'un nou capítol de venjança i odi. També ha penjat el document en què se l'informa que té 9 dies per fer al·legacions.

 

ARXIVAT A:
Judici procésJordi SànchezEnric MilloIndults
Anar al contingut