Girona

Millo: "La democràcia espanyola està més sana que mai i és un referent europeu"

El delegat del govern espanyol a Catalunya demana a Puigdemont que "rectifiqui" les declaracions en què assegurava que la democràcia espanyola "ha emmalaltit"

Actualitzat

El delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, ha replicat al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, sobre l'estat de la democràcia espanyola. El delegat del govern ha afirmat que la democràcia espanyola "és un referent europeu". L'endemà que Puigdemont digués al Parlament que "la democràcia espanyola ha emmalaltit", Millo ha assegurat que "està més sana que mai" i li ha demanat que "rectifiqui".

"La democràcia espanyola està més sana que mai. La democràcia espanyola en aquests moments és un referent europeu de moderació, de diàleg, de creixement, de recuperació econòmica... i el president Puigdemont no hauria d'insultar la democràcia com fa. No és digne del càrrec de president de la Generalitat."

Pel delegat del govern espanyol, és "necessari" que la Generalitat abandoni la posició actual, s'aparti de la "teatralització" on creu que està instal·lada i recuperi "el sentit comú".

Millo s'ha reunit a Girona amb els subdelegats del govern espanyol a les quatre demarcacions catalanes i amb responsables de l'administració estatal.

 

VÍDEOS RELACIONATS
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut