L'Ametlla del Vallès

Millet va destinar una part dels diners a reformar una casa a l'Ametlla del Vallès

Una part dels diners que Fèlix Millet va confessar que havia desviat dels comptes del Palau de la Música va anar a parar a una casa a l'Ametlla del Vallès. TV3 ha tingut accés a un document sobre el cost de l'ampliació d'un dels habitatges de Millet. Amb els diners de la Fundació, Millet l'hauria reformat i encara n'hi haurien sobrat per invertir-los en altres immobles i negocis.

Actualitzat
L'expedient, al qual ha tingut accés TV3, data de mitjans de l'any 2005, i inclou una cinquantena de documents, fotos i plànols de la finca, de 4 hectàrees. Les obres de reforma de la casa incloïen l'ampliació de l'habitatge en 598 metres quadrats, fins als 2.600. La promotora de les reformes va ser Marta Vallès, esposa de Fèlix Millet.

Les obres haurien costat uns dos milions d'euros. Si fem cas de la confessió del mateix Fèlix Millet, encara quedaria un milió més, invertit en obres i reformes de remodelació a Barcelona. En aquesta ciutat no hi consta cap propietat de Millet. Però, en canvi, n'hi consten cinc a nom de la seva dona, com ara la seu de la constructora Bonoima. El jutge haurà de verificar si es van fer aquestes inversions i pel total de diners que assegura Millet.

Ell i la seva dona també havien fet altres inversions. Una en uns terrenys semiurbanitzats a l'Ametlla del Vallès, on s'ha de fer la urbanització dels Avellaners de Can Plandolit. Es tracta de 4.400 metres quadrats, on s'haurien de fer més de 120 habitatges. Les obres estan aturades a l'espera que Fèlix Millet firmi un conveni amb l'Ajuntament.
Anar al contingut