Barcelona

Millet i Montull sortiran de la presó si paguen una fiança de 400.000 i 100.000 euros

Els dos condemnats per l'espoli del Palau de la Música van entrar a la presó fa 17 dies

RedaccióActualitzat

Fèlix Millet i Jordi Montull podran quedar en llibertat si paguen 400.000 i 100.000 euros, respectivament, de la fiança que els ha imposat l'Audiència de Barcelona. Els dos condemnats per l'espoli del Palau de la Música van entrar a la presó fa 17 dies, però ara l'Audiència ha acceptat parcialment els seus recursos de súplica.

El mateix tribunal que els va enviar a presó provisional el dia 5 de febrer creu que continua existint risc de fuga i, en cas que paguin les fiances, els obliga a entregar el passaport i a comparèixer cada mes als jutjats. Per als magistrats, ni l'edat, ni les patologies, ni l'arrelament són motius suficients perquè no hi hagi risc de fuga i per aquest motiu els imposa la fiança.

Millet està condemnat a 9 anys i 8 mesos de presó i Montull, a 7 anys i mig. Però la sentència no és ferma perquè tots dos han presentat recurs davant del Tribunal Suprem.

 

 

Els dos condemnats van arribar el dilluns 5 de febrer al vespre a la presó de Brians 1. Millet, que anava en cadira de rodes, venia de l'Audiència en ambulància, mentre que Montull ho va fer en un vehicle policial. Van ingressar immediatament a la infermeria.

Dos dies després els van traslladar de centre penitenciari. Els van portar a Brians 2, on hi ha unes millors condicions d'accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda. Tot i que només Fèlix Millet va amb cadira de rodes, se'ls va traslladar a tots dos.

El tribunal també va dictaminar que l'exdirectora financera del Palau de la Música Gemma Montull -filla de Jordi Montull- i l'extresorer de CDC Daniel Osàcar lliuressin el passaport i es presentessin cada mes a l'Audiència, a més de prohibir-los abandonar territori espanyol.

ARXIVAT A:
CorrupcióCas Palau
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut