Barcelona

Millet i Montull compareixen per primer cop davant del jutge pel "cas Palau"

Fèlix Millet i Jordi Montull han comparegut aquest dilluns al matí davant del jutge que porta el cas de l'espoliació del Palau de la Música. Es tracta d'una mesura cautelar que els dos imputats hauran de repetir cada mes fins que es faci el judici. Millet ha aparegut amb un aspecte diferent, ja que s'ha deixat barba. Tots dos acusats han estat uns deu minuts al jutjat número 30, de la Ciutat de la Justícia, on han hagut de firmar. Segons els advocats de la defensa, els dos imputats demostren així que no tenen cap intenció de fugir. Millet i Montull s'han presentat als jutjats en compliment de la decisió de l'Audiència, que va ratificar la llibertat decretada pel jutge Juli Solaz però va imposar que compareguessin mensualment per minimitzar el risc de fuga.

Actualitzat
Fèlix Millet i Jordi Montull han comparegut davant el jutge que porta el cas del Palau de la Música Catalana. No han hagut de declarar ni s'han sotmès a cap interrogatori: només hi han fet acte de presència per tal de demostrar que no han eludit la justícia.

Aquesta és l'única mesura que va prendre el jutge instructor del cas, Juli Solaz, després d'haver decretat la llibertat amb càrrecs i després també que ho va confirmar l'Audiència de Barcelona.

Millet i Montull hauran de seguir compareixent davant del jutge el primer dia laborable de cada mes. Aquestes citacions es mantindran fins que arribi el judici o bé poden variar si el jutge els torna a prendre declaració més endavant i llavors canvia de criteri.
Anar al contingut