Desfilada militar a la caserna del Bruc de Barcelona amb motiu del Dia del Veterà del 2015
Desfilada militar a la caserna del Bruc de Barcelona amb motiu del Dia del Veterà del 2015 (ACN)

Militars de la caserna del Bruc sortegen els serveis d'una prostituta per la Puríssima

El sorteig es va organitzar a través d'un xat de Whatsapp amb una setantena de militars en què es van fer comentaris masclistes

RedaccióActualitzat

Un caporal i un sergent de la caserna militar del Bruc de Barcelona van organitzar fa quinze dies el sorteig d'una trobada amb una prostituta.

Segons una informació que ha avançat el diari Ara, volien recaptar diners per a la festa de la Puríssima d'aquest dijous, que celebren les companyies de fusellers.

Cartell i fotografies de la prostituta protagonista del sorteig d'un grup de militars de la caserna del Bruc de Barcelona

Una estona amb "una dama de companyia"

Haurien penjat un cartell al bar de la caserna anunciant el sorteig d'una estona amb "una dama de companyia", amb una foto de la noia en qüestió.

Els que aportessin 25 euros per al sopar d'aquest dijous entraven en el sorteig, però també podien pagar 3 euros només pel sorteig i podien comprar bitllets extra per un euro.

Comentaris dels integrants del grup de Whatsapp de la caserna del Bruc sobre el sorteig

Van organitzar el sorteig en un xat de Whatsapp

La difusió i la recollida de diners l'haurien organitzat principalment en un xat de Whatsapp on hi ha una setantena de militars i on es poden llegir comentaris molt masclistes.

Ha estat un dels integrants d'aquest xat el que ha denunciat públicament el sorteig i, segons l'Ara, uns quants militars de la caserna els ho han confirmat.

El diari explica que els responsables de comunicació de l'exèrcit han negat que els comandaments estiguessin al cas del sorteig i han remarcat que el xat "no és oficial".

 

ARXIVAT A:
ProstitucióExèrcit espanyol
Anar al contingut