Tunis

Milers de tunisians demanen la sortida immediata del poder del president Ben Ali

Milers de manifestants s'han concentrat davant del Ministeri de l'Interior, a la capital tunisiana, per demanar la sortida del poder del president del país, Zine al-Abidine Ben Ali, malgrat les promeses d'aquest per fer un profund canvi polític. Milers de ciutadans s'han anat sumant a la manifestació, que ha començat a la cèntrica avinguda Habib Bourguiba de la capital i que s'ha detingut davant de la seu del Ministeri de l'Interior, on en aquest moment s'hi concentren unes 8.000 persones.

Actualitzat
Els carrers de Tunísia tornen a ser escenari de protestes en una altra jornada de vaga general. Els tunisians mantenen la seva posició de força en contra del govern del president Zine al-Abidine Ben Ali. De poc ha servit la seva promesa de no presentar-se a la reelecció l'any 2014.
 
Els opositors han celebrat durant la nit les seves paraules, però amb el nou dia han decidit continuar ocupant els carrers. La marxa és pacífica però tensa després de les jornades d'enfrontaments que han causat almenys 66 morts, segons les ONGs. Els manifestants no es refien de la paraula de Ben Ali i reclamen un canvi en un règim que està enquistat des de fa 23 anys.

Els manifestants volen deixar clar que no s'han deixat encisar per les paraules del president del país. Ben Ali es va comprometre a abandonar el poder l'any 2014 i va garantir llibertat de premsa i internet, baixades de preus del pa, el sucre i la llet, i també va dir que havia demanat a la policia que no dispari més.
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut