Bàsquet

Milers de persones es concentren a Madrid per rebre la selecció espanyola amb l'or del Japó

Milers de persones es van concentrar a Madrid per rebre la selecció espanyola de bàsquet, procedent del Japó, després d'aconseguir l'històric or del Mundial contra Grècia. El punt de trobada va ser la plaça de Castilla, amb una gran festa de rebuda i benvinguda a tota l'expedició, encapçalada pels herois de l'equip, com Gasol, Garbajosa o José Manuel Calderón, i també Pepu Hernández. Avui el rei Joan Carles I i el president del govern, José Luis Rodríguez Zapatero, rebran l'equip espanyol.

Actualitzat

Els campions del món de bàsquet tornaven del Japó amb destinació a Madrid, després de l'extraordinari periple que van viure al Japó. L'equip de Pepu Hernández va arribar cap a les onze de la nit a la capital espanyola, on es va preparar una gran festa de rebuda als jugadors a la plaça de Castilla. Milers d'aficionats van rebre els herois que passaran a la història de l'esport espanyol com el primer equip que conquereix una medalla d'or en un Mundial de bàsquet. 

Un cop a terra els jugadors van ser aclamats per tots els aficionats que es van acostar per rebre l'expedició i la festa va continuar a la plaça de Castilla. I és que tothom tenia ganes de sortir al carrer, per celebrar l'or amb els jugadors.

Avui, la selecció espanyola de bàsquet tindrà un matí d'audiències, amb les visites al president del govern i al rei Joan Carles. El primer a rebre'ls serà el president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, en un acte programat a les dotze del migdia, a la Moncloa, mentre que el monarca espanyol rebrà els triomfadors del Japó una hora més tard al Palau de la Zarzuela.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut