Chipiona

Milers de ciutadans de Chipiona surten al carrer per rebre les restes mortals de Rocío Jurado

A Chipiona, milers de ciutadans van sortir al carrer ahir a la nit per rebre les restes mortals de Rocío Jurado. El cotxe fúnebre, acompanyat d'un altre vehicle amb el seu marit, José Ortega Cano, i la seva filla Rocío Carrasco, va fer un recorregut per la ciutat natal de l'artista fins al santuari de la Virgen de Regla, per la qual Rocío Jurado sentia una gran devoció, on ha quedat instal·lada la capella ardent i on se celebraran els funerals. Després, Rocío Jurado serà enterrada al cementiri de Chipiona, en la més estricta intimitat.

Actualitzat

Amb la sortida del fèretre de la casa familiar de La Moraleja va començar un dol en què la ciutat de Madrid es va bolcar en el comiat de l'artista. Des de primera hora d'ahir, la plaça de Colón, on hi ha el centre cultural de la vila, va acollir la capella ardent, que es va anar omplint de gent. El fèretre i els familiars van arribar a les onze del matí, quan la zona ja estava completament plena de gent que volia donar suport a la família. A dins, el fèretre de Rocío Jurado va quedar cobert amb la bandera espanyola i l'andalusa, i acompanyat per les corones blanques dels seus familiars.

A la nit, les mostres de condol es van repetir a Chipiona. Milers de ciutadans van sortir al carrer per rebre les restes mortals de la cantant. Acompanyat d'un altre vehicle amb el seu marit i la seva filla Rocío Carrasco, el cotxe de Rocío Jurado va fer un recorregut per la ciutat natal de l'artista fins al santuari de la Virgen de Regla, per la qual Rocío Jurado sentia una gran devoció, on ha quedat instal·lada la capella ardent i on, a la una del migdia, se celebraran els funerals.

Aquesta tarda, Rocío Jurado serà enterrada al cementiri de Chipiona, en la més estricta intimitat.

Anar al contingut