Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Barcelona

Milà diu que va incloure la família en un viatge oficial per conciliar vida familiar i laboral

La parlamentària Elena Rivera, de Convergència i Unió, ha demanat explicacions en la comissió de control del Parlament per un viatge en helicòpter que el conseller de Medi Ambient, Salvador Milà, va fer a les comarques del nord de Catalunya el mes d'agost acompanyat de la seva dona i fills. El conseller Milà ha explicat que va incloure en el desplaçament la seva dona i els seus fills després de comprovar que hi havia places lliures a l'aparell i que ho veu legítim, perquè vol ser una manera de conciliar la vida laboral i familiar.

Actualitzat
El conseller de Medi Ambient, Salvador Milà, ha assegurat que el viatge amb helicòpter que va fer a les comarques del nord de Catalunya acompanyat de la seva dona i fills és legítim, ja que era una mesura per conciliar la vida laboral i familiar. En la sessió de control parlamentari, Milà ha respost a una intervenció de la parlamentària Elena Rivera, que li ha demanat explicacions per aquest viatge oficial. Milà ha confessat en el ple parlamentari que es va emportar la seva dona i els seus dos fills menors en un viatge en helicòpter i ha insistit que "si tant prediquem els polítics que hem de combinar la vida familiar i l'oficial, hi ha ocasions, i més amb la cartera -en referència al seu càrrec a Medi Ambient i Habitatge- que permeten visitar un territori o un bosc i anar acompanyat de familiars". Milà ha afegit: "En qualsevol acte que es realitzi en un espai obert, en una recepció àmplia, nosaltres apareixem i, si ens pot acompanyar la dona o un noi, ho fem". Milà ha afegit que no és l'únic conseller que ho fa, però el conseller de Relacions Institucionals i president d'ICV, Joan Saura, ha replicat al conseller del seu mateix partit: "Que jo sàpiga, aquesta no és una pràctica habitual". Per últim el conseller primer de la Generalitat, Josep Bargalló, ha dit que en el seu cas no ha aprofitat "cap helicòpter oficial" per anar acompanyat de familiars seus.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut