Ral·li

Mikko Hirvonen guanya sense pràcticament oposició el Ral·li Acròpolis

No hi ha hagut sorpreses d'última hora i Mikko Hirvonen ha aconseguit aquest diumenge la victòria al Ral·li Acròpolis després de mantenir-se líder un cop disputats els trams en l'última jornada de competició. El finlandès ha sabut aprofitar els abandonaments de Loeb, Sordo i Sollberg, principalment, per assegurar-se el lideratge en la classificació i sumar el seu primer triomf de la temporada. Cap dels pilots que li anaven al darrere ha pogut discutir-li la primera plaça i el francès Ogier i el seu company Latvala s'han hagut de conformar amb el segon i el tercer lloc respectivament.

Actualitzat
El finlandès de Ford ha pogut conservar la mecànica i lliurar-se dels moltíssims problemes que han tingut els seus principals rivals per la victòria a Grècia. Després que Loeb, Sordo i Sollberg es van veure obligats a abandonar, Hirvonen ha aprofitat molt bé les circumstàncies per liderar la classificació i mantenir-se al capdavant fins aquest diumenge.

La gran diferència que hi havia entre ell i els seus perseguidors, el francès i novell Oiger i el seu company a Ford, Latvala, ha estat un coixí suficient per garantir-se el triomf. Gràcies a aquesta victòria, Hirvonen retalla distàncies en la general del Mundial i se situa ara a set punts de Loeb.
Anar al contingut