Miki Núñez, d'Eurovisió a número 1 en vendes amb el seu primer disc, "Amuza"

El cantant de Terrassa va disparar la seva fama quan va representar Espanya a Eurovisió amb "La venda"

Actualitzat

Miki Núñez, el representant espanyol en el passat festival d'Eurovisió, ha publicat el seu primer disc, "Amuza", que significa "diversió". El cantant de Terrassa, en només dues setmanes, ja s'ha convertit en el número 1 de vendes a l'Estat.

 

La seva fama es va disparar fa només quatre mesos, quan va representar Espanya a Eurovisió amb la cançó de "La venda". I, ara, amb el seu primer disc, Miki Núñez segueix repartint molta energia i celebrant la resposta del públic, que ha esgotat les entrades del seu concert de presentació a Barcelona el 10 de gener.

 

Miki explica què vol transmetre amb el nou disc:

"'Amuza' vol dir 'diversió', és un cant al polilingüisme; van intentar que tothom parlés la mateixa llengua i no van poder, per això hi ha dues cançons en català."

El disc també té cançons que ensenyen un costat més reposat i menys festiu de Núñez, i que cobren més sentit per a ell, cantades a casa seva, envoltat de la seva família. Segons ell, és la clau per seguir tocant de peus a terra.

Portada del primer àlbum de Miki Núñez, "Amuza" (ACN)

 

"Tinc moltíssima pressió, però els meus pares sempre em diuen que he de relativitzar, que no t'has de creure ni més important ni menys important per fer una cosa o una altra, no ha canviat res."

Una cosa, però, sí que ha canviat: viatja molt més, para menys per casa, tot i que segueix mantenint molts records a la seva habitació, com un cartell del primer concert que va fer amb la seva primera banda, Altercat:

 

"Sempre tinc una maleta a mig fer o mig desfer segons la meva mare, com que estem tot el dia amunt i avall doncs és impossible acabar de desfer-la."

El català aquest any participarà a La Marató de TV3, dedicada a les malalties minoritàries. A casa seva, però, sempre hi participen com a espectadors:

"Amb els meus pares, cadascú agafa la seva llibreta, truquem i donem el que podem, cada any col·laborem."

Com canta ell mateix, potser "tot no va ser fàcil", però Miki Núñez espera mantenir en el futur tota l'"amuza" que ven en aquest disc de debut.

 

ARXIVAT A:
Música
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut