Futbol

Miki Albert, del Girona, podria veure's obligat a deixar la pràctica del futbol d'elit

El Girona Futbol Club i el seu davanter Miki Albert han patit un revés importantíssim a un mes de començar la lliga a Segona A. Les proves mèdiques realitzades durant la pretemporada han revelat que Albert, de 28 anys i pare d'un nen, té una malformació cardíaca que l'obliga a deixar la pràctica del futbol d'elit. Amb tot, ni el club ni el jugador es volen rendir i estan buscant diverses opinions mèdiques per saber si la retirada de Miki Albert és obligada. Miki Albert ha marcat 50 gols en dues temporades amb el Girona.

Actualitzat

Dimecres, el jugador va passar una prova d'esforç a l'Hospital de Sant Pau. Miki Albert, format al Barça, ha estat el màxim golejador, amb 50 dianes, del Girona les dues últimes temporades, en què el club blanc-i-vermell ha passat de jugar a Tercera a fer-ho a Segona A. Tot i això, el davanter encara haurà de passar més proves al CAR de Sant Cugat, ja que el club gironí té l'esperança que es resolgui i puguin comptar amb el davanter per aquesta nova etapa a Segona A, una categoria nova per a Miki Albert.

Paco Esteban, nou fitxatge

Paco Esteban, andalús de 28 anys, s'ha convertit en nou jugador del  Girona. El davanter arriba procedent del Granada 74. Té experiència a Primera Divisió, on ha jugat tres temporades amb el Màlaga i a Segona A amb el Màlaga B, el Ciutat de Múrcia i el Polideportivo Ejido.

Anar al contingut