Barcelona

Miguel Ríos s'acomiada del públic català amb el primer dels seus dos concerts a Barcelona

La gira de comiat de Miguel Ríos ha fet parada a Barcelona. El rocker de Granada ha actuat aquesta nit al Club Sant Jordi en el marc de la seva gira "Bye, bye Ríos". El cantant diu adéu als escenaris després de gairebé 50 anys de carrera. Els seus incondicionals, però, podran tornar-lo a veure en un segon concert que farà a Barcelona el dia 25 d'aquest mes. Ríos ha interpretat temes tan coneguts del seu repertori com el clàssic "Bienvenidos".

Actualitzat
Miguel Ríos deixa els escenaris però ho fa a tot gas, com estem acostumats a veure'l, i amb una llarga gira que l'ha portat aquest dijous a Barcelona en el primer dels dos concerts de comiat que farà a la ciutat. Davant d'un públic entregat, Ríos va oferir el millor de si i de la seva carrera.

Amb 65 anys ha pres la decisió d'allunyar-se de la voràgine. Assegura que no és una decisió sobtada, i ho argumenta assenyalant que la seva disciplina, a diferència de la d'un cantautor, requereix un gran esforç físic.

Ríos se'n va però això no significa que mai més torni a agafar un micròfon. Ha dit que ho farà sempre que es tracti d'acompanyar "algun amic que passi per Granada" o d'una causa solidària. Precisament en breu apareixerà un disc de Metges sense Fronteres en el qual ell col·labora.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut