Barcelona

Miguel Ricart, l'únic condemnat pels crims d'Alcàsser, és a Barcelona

L'únic condemnat per l'assassinat de les nenes d'Alcàsser, que va sortir en llibertat gràcies a la derogació de la "doctrina Parot", ha arribat a la capital catalana aquest dijous a la tarda en un autocar procedent de Còrdova. Ara els Mossos s'encarregaran del seguiment "no invasiu" de Ricart, seguint les instruccions de la Fiscalia General de l'Estat. No se sap si es vol quedar a Catalunya o des d'aquí anirà a algun país estranger.

RedaccióActualitzat

L'únic condemnat per l'assassinat de les nenes d'Alcàsser, Miguel Ricart, és a Barcelona. Ricart, que va sortir en llibertat gràcies a la derogació de la "doctrina Parot", ha arribat a la capital catalana aquest dijous a la tarda en un autocar procedent de Còrdova.

Segons fonts policials, la Policia Nacional ha comunicat als Mossos d'Esquadra el desplaçament. Ara els Mossos s'encarregaran del seguiment "no invasiu" a Ricart, seguint les instruccions de la Fiscalia General de l'Estat. No se sap si es vol quedar a Catalunya o des d'aquí anirà a algun país estranger.

Des que va sortir en llibertat, Ricart ha estat quatre dies en una pensió de Madrid i dimecres es va desplaçar en un AVE fins a Còrdova, des d'on aquest dijous ha viatjat a Barcelona.

Missatge de calma d'Espadaler

El conseller d'Interior, Ramon Espadaler, ha explicat que el Ministeri de l'Interior havia informat la Generalitat de l'arribada de Ricart i ha demanat calma. "Volem donar la tranquil·litat que farem aquest treball de manera exhaustiva, perquè entenem que és motiu de preocupació", ha afirmat.

A més de Ricart, Espadaler ha afegit que els Mossos vigilen tres persones més exarcerades arran de la fi de la "doctrina Parot" que van ser condemnades per agressions sexuals "i que la Fiscalia considera, i nosaltres ho compartim, que no s'han curat d'aquestes patologies, si es pot dir en aquests termes".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut