"MIENTRAS DUERMES", un "thriller" de Jaume Balagueró en rodatge

Luis Tosar, Marta Etura i Alberto San Juan encapçalen el repartiment del nou projecte que Jaume Balagueró està rodant en uns platós de Terrassa. Tots tres donaran forma a un "thriller" inquietant, ambientat en una comunitat de veïns on res és el que aparenta ser.

Es tracta d'una producció de Julio Fernández per al grup Filmax amb el suport de Televisió de Catalunya, que n'ha adquirit els drets d'antena.

Jaume Balagueró s'ha consolidat com un dels directors de gènere més reconeguts dins i fora del nostre país. Va saltar a la fama amb la primera pel·lícula, Els sense nom. El segon treball, Darkness, va ser tot un èxit a Espanya i també als EUA, on es va estrenar a 1.700 pantalles i s'ha convertit en una de las pel·lícules més vistes en aquell país en el seu primer cap de setmana d'estrena. A Fràgils es va envoltar d'actors internacionals com ara Calista Flockhart, Elena Anaya o Richard Roxburgh en una terrorífica història sobre un hospital infantil on succeeixen fets paranormals. Per últim, ha codirigit amb Paco Plaza [REC] i la seva seqüela [REC]2, pel·lícules que s'han convertit en un fenomen mundial.
"Mientras Duermes" serà la cinquena pel·lícula en solitari del director català i la segona en què director i guionista (Alberto Marini) treballen
junts.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut