Los Angeles

Microsoft presenta el Windows 8, dissenyat per a pantalles tàctils

El gegant informàtic Microsoft ha detallat les principals característiques que tindrà el seu pròxim sistema operatiu, el Windows 8. Segons la companyia, el Windows 8, encara en fase de desenvolupament, millora el Windows 7 i és una mostra que la companyia es reinventa. El nou sistema operatiu està dissenyat pensant en les pantalles tàctils. Funcionarà per a PC i les tauletes digitals, entre les quals destaquen l'iPad d'Apple i els dispositius equipats amb l'Android de Google.

Actualitzat
La companyia ha donat detalls del nou sistema operatiu en un cicle de conferències per a desenvolupadors que se celebra a Califòrnia. Microsoft, però, no ha confirmat quan arribarà el nou Windows 8 per als consumidors -els desenvolupadors ja el poden descarregar- tot i que s'apunta el 2012 com a data més probable.

El gegant informàtic ja va avançar aquest estiu algunes de les característiques del nou sistema operatiu, com ara que tindrà un menú principal format per aplicacions i estructurat en blocs que es desplaçaran per la pantalla. Windows 8 portarà integrat Internet Explorer 10.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut