Washington

Microsoft dóna tres setmanes de marge a Yahoo! per negociar la seva compra

Al gegant informàtic dirigit per Bill Gates se li esgota la paciència. Microsoft ha donat un ultimàtum a Yahoo!, per qui al mes de febrer va oferir 30.000 milions d'euros. El conseller delegat de Microsoft, Steven A. Ballmer, ha remès una carta al consell d'administració de Yahoo! per advertir-los que si en tres setmanes no arriben a un acord prosseguiran la compra dirigint-se directament als seus accionistes. La missiva conté una altra amenaça. I és que Microsoft està disposada a començar el procés per col·locar els seus propis representants al Consell del portal d'internet una vegada obtinguin un percentatge d'accions suficient.

Actualitzat
Microsoft va llançar l'oferta per Yahoo! al mes de febrer després que el portal d'internet va fer públic un expedient de regulació que afectarà un miler de treballadors davant la caiguda de beneficis de l'empresa. L'oferta de la informàtica, però, no va agradar a Yahoo!, que considerava que la quantitat no feia justícia al seu valor.

Després d'aquest moviment, els pretendents van començar a festejar l'empresa. Els rumors parlaven d'una possible aliança amb Google, i també s'ha dit que News Corporation, del magnat Rupert Murdoch, hi estava interessada.
Anar al contingut