Barcelona

Microsoft assegura que no hi ha perill que hagin copiat el nou Windows Mobile 6.5

Microsoft assegura que no hi ha cap perill de còpia de la futura versió del sistema operatiu de Windows per a mòbils que duia incorporat un telèfon suposadament desaparegut a Barcelona, en el marc de la fira. Fonts del gegant informàtic han afegit, a més, que no els consta que el prototip s'hagi extraviat.

Actualitzat
L'empresa Microsoft no està gens preocupada per les informacions que publica un diari australià segons les quals un mòbil que havien cedit al president d'una companyia d'aquest país i que tenia instal·lat el nou Windows Mobile 6.5, hauria desaparegut. Aquest nou sistema operatiu ha estat presentat en el marc del Mobile World Congress, que se celebra aquests dies a Barcelona, però no sortirà al mercat fins a finals anys.

Arran de les especulacions que podria tractar-se d'un cas d'espionatge industrial, Microsoft ha assegurat que, tot i que no li consta que s'hagi extraviat cap còpia de les que ha portat a la fira, no hi ha perill que el software es copiï. Segons ha explicat Ivan Lozano, directiu de l'Àrea de Mòbils de Microsoft, des del congrés que aquest dijous arriba a la fi, l'únic que es podria fer és utilitzar l'aparell, però en cap cas tenir accés al codi font.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut