Houston

Michael Jackson va morir per barrejar una potent dosi de Propofol amb altres medicaments

Michael Jackson va morir a causa d'una potent dosi d'anestèsic barrejada amb altres medicaments, segons consta en documents policials publicats al diari "Los Angeles Times". L'anàlisi forense menciona que les autoritats van trobar nivells molt elevats d'aquest potent anestèsic a la sang del cantant. Es tracta de la primera informació que es fa pública sobre els resultats de l'autòpsia del rei del pop.

Actualitzat
Segons aquest informe, el metge personal de Jackson va admetre que feia sis setmanes que estava tractant el cantant d'insomni amb una combinació de propofol i altres medicaments. El metge va explicar també que la primera dosi de Propofol que li va subministrar era de 50 mil·ligrams i assegura que la va anar disminuint per evitar que el cantant s'hi tornés addicte.

Segons el doctor Murray, la nit de la mort de Jackson va administrar-li diverses substàncies perquè s'adormís, però en no fer-li efecte i davant les reiterades peticions del cantant, va acabar injectant-li 25 mil·ligrams de Propofol.
Anar al contingut