Los Angeles

Michael Jackson: "Madonna està bojament enamorada de mi"

El desaparegut rei del pop estava convençut que la reina del pop, Madonna, estava "bojament enamorada d'ell". Així ho diu el mateix Jackson en unes converses amb un amic que estan enregistrades. Tot i aquesta atracció, entre els dos artistes mai hi hauria res perquè Jackson no la trobava "gens sexi". L'amic del cantant Rabbi Shmuley va ser qui va enregistrar les converses, i ara les ha publicat juntament amb un llibre, en el qual parla de les intimitats del cantant. Tot i l'oportunisme d'aquest producte, Shmuley defensa que el mateix cantant li va dir que les publiqués perquè volia que els seus fans el coneguessin "per dins".

Actualitzat
En les converses Jackson diu que Madonna l'enveja: "Saps que ets meravellós perquè els altres artistes t'envegen. Ella està gelosa de la meva fama". A més Jackson parla sobre les possibilitats que tenia de tenir una relació amorosa amb Elisabeth Taylor, però ho descartava perquè temia la resposta de la gent si sortia amb una dona gairebé 30 anys més gran que ell. "Seríem l'estranya parella", afirma Jackson, "tot es convertiria en un circ".

Però no només parla de dones en aquestes cintes. També parla d'Adolf Hitler. Per Jackson, el líder nazi era un "excel·lent orador", perquè va aconseguir inculcar "l'odi només amb la paraula, i s'ha de ser tot un 'showman' per aconseguir-ho". Així justifica la seva admiració per la figura de Hitler. A més, assegura que s'hauria d'haver parlat amb ell i haver-lo tractat per ajudar-lo a superar "la maldat".
Anar al contingut