El cantant Michael Bublé (@michaelbuble)
El cantant Michael Bublé (@michaelbuble)

Michael Bublé anuncia que plega després que el seu fill hagi superat un càncer

El cantant assegura que la seva percepció de la vida ha canviat després que el seu fill hagi superat un càncer i diu que ja n'ha tingut prou, de la fama

Actualitzat

El cantant Michael Bublé plega. Ho ha anunciat en una entrevista al "Daily Mail", on el "crooner" assegura que deixarà la música després de publicar el seu pròxim disc.

El cantant assegura que la seva percepció de la vida ha canviat després que el seu fill hagi superat un càncer que li van detectar quan només tenia 3 anys. Diu que ja n'ha tingut prou, de la fama, i que necessita deixar de banda el negoci musical.

En l'entrevista, Bublé revela que va arribar a estar obsessionat amb l'èxit, però que la malaltia del seu fill va fer que s'adonés que no tenia cap sentit.

Abans de plegar, però, vol editar un últim disc d'agraïment als seus seguidors pel suport que li han donat i perquè considera que la música és més necessària que mai en un món que sembla que s'hagi d'acabar, tant pel seu infern personal, afirma, com pels problemes polítics que viuen els Estats Units i Europa.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Michael's brand new song "Love You Anymore" from his upcoming album ❤️ is out now! Visit MichaelBuble.com.

A post shared by Michael Bublé (@michaelbuble) on

Anar al contingut