Barcelona

Método 3 assegura que no ha fet "mai" cap gravació il·legal a La Camarga

L'agència de detectius defensa en un comunicat que a l'acord amb Sánchez-Camacho només assumeix la culpa de no haver custodiat bé la informació. En declaracions a Catalunya Ràdio, l'advocat del treballador que va col·locar la gravadora ha assegurat que Método 3 va reservar la taula i el seu client va pagar el dinar i així ho va fer saber a Sánchez-Camacho.

RedaccióActualitzat
Método 3 assegura que no ha fet "mai" cap gravació il·legal al restaurant La Camarga, de Barcelona. En un comunicat, l'agència de detectius defensa que a l'acord amb Alícia Sánchez-Camacho només assumeix la culpa de no haver custodiat bé la informació i remarca que ha obert un procediment penal contra les persones que l'han difós.

"Método 3 ha assumit exclusivament una culpa civil per la custòdia documental de la informació", recull el comunicat. Método 3 admet que no pot lliurar a Sánchez-Camacho l'original o una altra còpia de la gravació per destruir-les perquè no en té "cap més".

L'acord entre l'agència i la presidenta del PP català, que ha rebut 80.000 euros pel perjudici causat, fa constar que dos extreballadors de l'empresa van gravar i difondre la gravació de la conversa entre Sánchez-Camacho i l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola, Maria Victòria Álvarez. del 7 de juliol del 2010. Álvarez també ha estat compensada a canvi de renunciar a les accions judicials, amb una quantitat inferior a la de la dirigent popular.

En declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", Rubén Romero, advocat del treballador que va col·locar la gravadora a La Camarga, ha assegurat que Método 3 va reservar la taula i el seu client va pagar el dinar i així ho va fer saber a Sánchez-Camacho. El treballador que va posar la gravadora no descarta emprendre accions legals contra el pacte entre la dirigent del PPC i l'empresa.

La fiscalia ha de decidir ara si continua la investigació perquè s'han descobert més delictes després de l'escorcoll a l'agència o si, al contrari, com que ja no hi ha acusació particular, el cas s'arxiva de forma definitiva.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut