El traspàs d'Ivan Rakitic es pot tancar en breu. (Foto: Reuters)
El traspàs d'Ivan Rakitic es pot tancar en breu. (Foto: Reuters)
Barça

Metges del Barça viatjaran al Brasil per fer la revisió mèdica a Rakitic

El fitxatge d'Ivan Rakitic pel F. C.Barcelona està a punt de tancar-se. Segons ha pogut saber el departament d'Esports de TV3, aquest diumenge metges dels serveis mèdics del Barça viatjaran a la concentració de la selecció croata al Brasil per fer-li a l'encara migcampista del Sevilla l'habitual revisió mèdica prèvia al tancament de l'operació.

Actualitzat

El fitxatge d'Ivan Rakitic pel F. C.Barcelona està a punt de tancar-se. Segons ha pogut saber el departament d'Esports de TV3, aquest diumenge metges dels serveis mèdics del Barça viatjaran a la concentració de la selecció croata al Brasil per fer-li a l'encara migcampista del Sevilla l'habitual revisió mèdica prèvia al tancament de l'operació. El jugador ha participat aquesta matinada en la victòria de Croàcia sobre el Brasil per 0 a 1, en el seu últim amistós abans del Mundial.

Club i jugador podrien haver arribat a un acord que s'allargaria un mínim de tres temporades, amb una quarta opcional. Al futbolista croata li queda un any més de contracte amb el Sevilla, però ha deixat clar a aquest club que vol marxar. Així, els andalusos es veuen obligats a traspassar-lo aquest estiu si volen treure un bon rendiment econòmic per ell. La xifra de traspàs que demanarien podria estar al voltant dels 20 milions d'euros.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut