Barcelona

Metallica omple el Sant Jordi amb el seu últim disc 35 anys després del primer

El grup de Califòrnia va sorprendre amb una versió del rei de la rumba, Peret

RedaccióActualitzat

Metallica ha omplert aquest dimecres a la nit el Palau Sant Jordi per presentar el seu últim disc, "Hardwired... to self destruct". Per alguns fans, el grup californià ha recuperat la força de la seva primera època, però per d'altres, l'antiga fúria dels pioners del "thrash-metal" és irrepetible.

La banda va desplegar la seva contundent artilleria al llarg de dues hores, amb clàssics com "Seek and destroy" o "Nothing else matters". També van sorprendre el públic amb una versió del rei de la rumba, Peret.

En aquesta gira Europea estan versionant artistes locals. A Madrid van versionar en els dos concerts "Barón Rojo" i "Obús".

La barreja de temes nous amb els antics va ser agraït per les diverses generacions de fans que els esperaven després de nou anys sense que el grup de Califòrnia fes parada a Barcelona.

El grup fundat pel cantant i guitarra rítmica James Hetfield i pel bateria danès Lars Ulrich ja fa 35 anys que va publicar el primer disc. L'escenari estava ubicat al mig de la pista del Palau Sant Jordi i se'ls va poder veure en 360 graus.

Arrels Fundació, que treballa per evitar que hi hagi persones dormint al carrer, ha agraït per Twitter al grup la donació de part dels diners recaptats per les entrades.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut