Messi ha deixat enrere una mala temporada. (Foto: Reuters)
Futbol

Messi: "Vaig passar per molts problemes dins i fora del camp"

El crac argentí afirma que, després de passar una mala època la temporada passada, ara aquest nou Barça té confiança, actitud i ganes. Leo admet que el seu desafiament personal és tornar a ser el que era.

Actualitzat
Leo Messi ha parlat al programa "Mundo Leo" de DeporTV, on ha analitzat la millora del F. C. Barcelona des d'aquell partit d'Anoeta on es va tocar fons. "La veritat és que estem molt bé. Per sort, després del partit de la Reial Societat, on no havíem arrencat bé l'any, va canviar tot. Ara estem en una altra dinàmica, ens surt tot. L'equip està amb confiança i van canviar l'actitud i les ganes, i això va fer que avui estiguem com estem. Però queda molt, encara no s'ha guanyat res. Queden molts mesos de competició tant a la Lliga com a la Champions. Cal acabar de definir el pas a la final de Copa."

A nivell personal, Messi reconeix que "aquest any vaig intentar arrencar el millor possible. Sabia que no venia d'un gran any, on vaig passar per molts problemes tant dins del camp com fora. Era un desafiament canviar tota la imatge que havia donat la passada temporada i tornar a ser el que era. Aquest era el meu objectiu i amb aquestes ganes he començat la temporada.".

A la Champions, "ens va tocar el Manchester City com l'any passat i és un equip format per grans jugadors, així que serà un doble enfrontament molt difícil. L'objectiu per a ells és passar perquè fa temps que no ho aconsegueixen. El partit serà igualat i els detalls marcaran la diferència. Serà un partit maco perquè, a més, s'han reforçat molt", ha comentat.
Anar al contingut