Messi havia viatjat sense l'alta i l'ha rebut aquesta tarda.
Barça

Messi ja trepitja la gespa de la Ciutat Esportiva, però al marge dels seus companys

La recuperació de Leo Messi va perfectament bé, tal com es preveia, i avui ja ha treballat al camp d'entrenament. El jugador argentí encara ha treballat sol, al marge dels seus companys, a les ordres del fisioterapeuta Juanjo Brau. Tot fa pensar que Messi estarà en plenes condicions per afrontar el partit contra el Bayern de Munic, a Alemanya.

Actualitzat
La recuperació de Leo Messi va perfectament bé, tal com es preveia, i avui ja ha treballat al camp d'entrenament. El jugador argentí encara ha treballat sol, al marge dels seus companys, a les ordres de Juanjo Brau. El davanter, que arrossega una lesió del bíceps femoral de la cama dreta des del passat 2 d'abril, ha fet "treball de condicionament físic" sobre el terreny de joc, tot i que encara és d'hora per saber si podrà ser dimarts que ve a l'Allianz Arena, on el Barça disputarà l'anada de les semifinals de la Lliga de Campions contra el Bayern de Munic.

Messi es va lesionar al Parc dels Prínceps en l'anada dels quarts de final de la màxima competició continental. Sis dies després, i malgrat estar fins i tot convalescent, disputava l'última mitja hora del Camp Nou per ajudar el seu equip a superar l'eliminatòria davant el PSG. Des d'aleshores, el punta blaugrana ha fet treball de recuperació al gimnàs, pensant a poder reaparèixer a Munic.

També ha tornat a trepitjar la gespa de la Ciutat Esportiva Sergio Busquets, encara que en el seu cas sí que ha fet una part del treball amb el grup. El migcampista de Badia no va jugar l'últim partit de Lliga a causa d'unes molèsties al pubis.

La sessió, que ha comptat amb els jugadors del Barça B Oier Olazábal i Sergi Roberto, també ha estat marcada pel control antidopatge programat per la UEFA davant la imminent disputa de les semifinals de Champions i que han hagut de passar deu jugadors del primer equip: Andrés Iniesta, Cristian Tello, Dani Alves, Gerard Piqué, David Villa, Alex Song, Jordi Alba, Víctor Valdés, Xavi Hernández i Leo Messi.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut