Leo Messi
Leo Messi
Barcelona

Messi impulsa a Barcelona el centre de càncer infantil més important d'Europa

El projecte es presentarà dimecres, està promogut per l'Hospital Sant Joan de Déu i té com a ambaixador el jugador blaugrana, que apareix en la campanya amb un grup de nens que pateixen la malaltia

RedaccióActualitzat

El Futbol Club Barcelona, amb Leo Messi al capdavant, impulsen el centre especialitzat en càncer infantil més important d'Europa. El centre, que es construirà a Barcelona i que promou l'Hospital Sant Joan de Déu, treballarà tant en la investigació com en el tractament de pacients.

El projecte es presentarà aquest dimecres, amb motiu del Dia Internacional del Càncer Infantil, i té com a ambaixador el crac blaugrana, que protagonitza una emotiva campanya publicitària al costat de nens que pateixen aquesta malaltia.

Aquest nou centre compta amb el suport de la Fundació Leo Messi, la Fundació Futbol Club Barcelona i l'Escola de Negocis IESE, i necessitarà, per a la seva construcció, de la col·laboració econòmica de ciutadans, empreses i institucions. Per això es posarà en marxa una campanya de captació de fons.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut