Messi ha penjat aquesta fotografia al seu compte de Facebook
Barça

Messi continua amb el pla previst de recuperació i només pensa a tornar "més fort"

El davanter argentí del Barça ha penjat un missatge al seu compte de Facebook acompanyat d'una fotografia en què se'l pot veure estirat tranquil·lament en un sofà de casa seva i amb una màquina connectada al seu genoll esquerre

Actualitzat

El mateix dia que s'ha fet públic que anirà a judici acusat d'un presumpte frau a Hisenda, Leo Messi segueix amb el pla previst de recuperació de la lesió que el farà estar dos mesos de baixa. El davanter argentí del Barça, que en els pròxims dies deixarà les crosses per iniciar la segona fase de la rehabilitació, ha penjat un missatge al seu compte de Facebook acompanyat d'una fotografia en què se'l pot veure estirat tranquil·lament en un sofà a casa seva i amb una màquina connectada al genoll esquerre.

"Pas a pas, em continuo recuperant bé per tornar més fort. Vull aprofitar per enviar una abraçada gran i molt suport als meus companys de l'AFA - Selecció Argentina", ha escrit Messi.

L'objectiu prioritari del crac blaugrana és reaparèixer en plenitud de condicions en el pròxim clàssic, que es disputarà el 21 de novembre al Santiago Bernabéu.

Anar al contingut