Barça

Messi: "Com més partits jugo, més bé em va físicament"

Els blaugrana es van entrenar diumenge al matí a porta tancada, després de la remuntada davant el Sevilla. Un dels homes importants del partit, Leo Messi, va reconèixer que la remuntada els dóna confiança de cara a l'enfrontament amb el Madrid de demà, dimarts.

Actualitzat
Els blaugrana es van entrenar diumenge al matí a porta tancada després de la remuntada davant el Sevilla. Un dels homes importants del partit, Leo Messi, va reconèixer que la remuntada els dóna confiança de cara a l'enfrontament amb el Madrid de demà, dimarts.

El blaugrana ja fa quinze partits seguits que marca a la Lliga i, de moment, no vol descansar. Reconeix que es troba bé i que, per aquest motiu, sempre vol jugar, ja que és millor per al seu físic. Afegeix que "és millor que entrenar-se per agafar el ritme que acabo guanyant cada any". Després de la remuntada davant el Sevilla, l'equip té ganes de tornar a la bona ratxa que portava i guanyar més partits, i en especial els pròxims.

Els blaugrana faran una nova sessió a porta tancada aquest matí i, just després, el tècnic, Jordi Roura, compareixerà en roda de premsa.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut