Barça

Messi arriba als 60 gols en una temporada i s'acosta al rècord històric de Gerd Müller de 67 dianes

Amb els dos gols davant el Saragossa, Lionel Messi ja suma 60 gols en 50 partits oficials d'aquesta temporada. L'argentí té a l'abast superar un nou rècord individual: els 67 gols que l'alemany del Bayern de Munic, Gerd Müller, va establir la temporada 1972/1973. D'altra banda, a nivell col·lectiu l'equip de Guardiola ha fet un nou rècord de gols (161), que polvoritzen el registre de la temporada 2008/2009.

Actualitzat
Els desafiaments de Messi no tenen fi, si fa pocs dies va superar el mític registre de César com a màxim golejador de la història del Barça, ara té a l'abast un rècord internacional. Els dos gols del crac blaugrana contra el Saragossa l'han portat als 60 en 50 partits disputats, a set de l'històric rècord de l'alemany Gerd 'Torpedo' Müller, que durant la temporada 1972/73 va marcar 67 gols amb el Bayern.

Els gols de Messi aquesta temporada estan repartits d'aquesta forma:

- 38 a la Lliga
- 14 a la Lliga de la Copa
- 2 a la Copa del Rei
- 3 a la Supercopa d'Espanya
- 1 a la Supercopa d'Europa
- 2 al Mundial de Clubs

A més d'aquest títol individual, al de Rosario se li presenten dos reptes més a mitjà i llarg termini: superar el trio de màxims golejadors de la Lliga (Zarra, 251; Hugo Sánchez, 234; i Raúl, 228) i, amb 51 gols, també llançar-se a aconseguir el rècord golejador a Europa, en possessió de l'exjugador del Madrid, Raúl González (71 gols).

El Barça d'aquest any, el més golejador de la història

Els registres golejadors del Barça des que dirigeix l'equip Guardiola són estratosfèrics. En la primera temporada, ja va superar el rècord golejador de l'entitat, amb 158 gols; en la següent, 138; la passada, 152, i aquest any, quan falten deu partits per concloure la temporada, onze si arriba a la final de la Lliga de Campions, ja ha arribat als 161 gols. Les dianes blaugrana d'aquesta temporada estan repartides d'aquesta forma: 90 a la Lliga, 33 a la Lliga de Campions, 23 a la Copa, 8 en el Mundial de Clubs, 5 a la Supercopa d'Espanya i 2 a la Supercopa d'Europa.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut