Un grup de ciclistes aquest dissabte a Barcelona (EFE/Alejandro Garcia)

Més talls de trànsit de la Vuelta fins dimarts, després de la primera etapa a Barcelona

Tot i que les afectacions més grans ja han passat, la prova ciclista també afecta diumenge l'àrea metropolitana i la ciutat

RedaccióActualitzat

Després de la primera etapa de la Vuelta, que ha afectat de ple la ciutat de Barcelona, els corredors continuen per diversos municipis de Catalunya en aquesta 78a edició de la prova esportiva, amb els problemes de mobilitat corresponents entre els dies 26 i 29 d'agost.

El Servei Català de Trànsit (SCT) anirà actualitzant les afectacions a les carreteres, on hi haurà restriccions que aniran variant a mesura que avanci la cursa. Es poden consultar al web d'incidències viàries o al compte de Twitter @transit. També hi haurà informació a través de panells a les carreteres i autopistes afectades.

Aquest diumenge, els ciclistes surten de Mataró a les 12.45 i acabaran el recorregut a Barcelona, a la muntanya de Montjuïc, entre les 16.30 i les 17.30, amb menys repercussió urbana que en l'etapa anterior.


Segona etapa

La cursa, que començarà pel port de Mataró, continuarà per Òrrius, la Roca del Vallès, Vilanova del Vallès, Montornès del Vallès, Montmeló, Parets del Vallès, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Sabadell, Matadepera, Talamanca, Navarcles, Sant Fruitós de Bages, Manresa, Salelles, Sant Salvador de Guardiola, Marganell, Castellbell i el Vilar, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca, Pallejà, Molins de Rei, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Cornellà de Llobregat, l'Hospitalet de Llobregat i, finalment, Barcelona.

Aquesta segona etapa afecta el trànsit de vies de la xarxa principal, com són C-60, C-17, C-35, C-59, C-16, A-2, B-23 i C-31. Es faran desviaments de trànsit per altres carreteres perquè no hi hagi circulació de vehicles mentre passin els ciclistes.

 

L'Ajuntament de Mataró ha informat en un comunicat del recorregut de la Vuelta dins de la ciutat.
 


A més de Mataró, els ciclistes també passaran per altres grans ciutats com Sabadell.
 

 

També l'Ajuntament de Cornellà ha informat de les afectacions de trànsit que tindrà la Vuelta, així com el de l'Hospitalet de Llobregat.

 

 

El circuit que faran els ciclistes acabarà dins del terme municipal de Barcelona, a Montjuïc, però la situació a la ciutat no tindrà res a veure amb la de dissabte.

 

 

Tercera i quarta etapa

Uns 400 agents dels Mossos d'Esquadra i diverses policies locals afectades pel pas de la cursa participaran en el dispositiu organitzat per a la Vuelta.

A les etapes tercera i quarta, el dispositiu d'acompanyament dels Mossos encapsula els corredors (entre la bandera vermella i la verda) i d'aquesta manera avança tallant en dinàmic sobre la marxa la circulació i els diferents accessos al llarg del recorregut.
 

 
 

 

 

ARXIVAT A:
EsportsTrànsitMobilitat
Anar al contingut