Diferents plats de mejar preparat.
Les cases de menjars preparats han notat que enguany molts han decidit celebrar el Cap d'Any a casa.
Barcelona

Més sopars a casa i preus més ajustats als restaurants per la nit de Cap d'Any

El pas d'un any a un altre és un dels moments més esperats per a tothom. El Cap d'Any sempre obre una porta a l'esperança -que el que comença sigui millor que el que s'acaba- i la gent no renuncia a la celebració, malgrat que la butxaca vagi més justa. Molts ho celebren d'una manera més casolana, sopant a casa amb amics o familiars. Per als que han continuat optant per anar a fora, els restaurants han ajustat preus per oferir menús més econòmics.

RedaccióActualitzat
Menús atractius, però també competitius. Una gran part dels restaurants que ofereixen el sopar de Cap d'Any han hagut d'ajustar els seus preus per adequar-se més a la situació econòmica que es viu.

Els que també tenen molta feina a despatxar aquests dies són les cases de menjars preparats perquè sembla que la tendència, cada vegada més, és la de tornar a celebrar el sopar de Cap d'Any a casa. De les comandes eufòriques de fa uns anys, però, s'ha passat a unes altres de més moderades.

Tot i això, aquest ha estat un any de molta improvisació i molta gent no ha decidit què fer per acomiadar el 2011 fins al mateix dia.

Malgrat la crisi, el que no falta a cap taula és el cava per brindar. El creixement en les vendes es deu a l'esforç dels cellers i de tot el sector, que ha ajustat els preus.

Després d'un bon sopar a casa, moltes persones opten per sortir a prendre una copa amb els amics, i aquesta tendència ja s'ha constatat aquest Nadal en establiments que, després d'anys de tancament, han optat per obrir en aquestes dates tan assenyalades i han vist, amb sorpresa, com de bé han acollit aquesta iniciativa els seus clients.



Anar al contingut