Més mossos i guàrdies urbans a Ciutat Vella per reduir inseguretat, furts i baralles

Actualitzat

Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana incrementen des d'aquest dijous el patrullatge a les zones conflictives del districte de Ciutat Vella, a Barcelona, amb l'objectiu de controlar i identificar persones sospitoses que puguin portar drogues i armes.

D'aquesta manera els agents es volen anticipar a les accions dels lladres i evitar baralles de tràfic de droga al carrer

Se n'ocuparan tant els efectius adscrits al grup de delinqüència urbana com els de recursos operatius, que es complementarà amb les tasques dels agents de proximitat. Aquests últims informaran veïns i comerciants de les actuacions policials. Es fan patrullatges tant amb vehicles, motos com també a peu, i es fan identificacions.

 

Aquest augment d'agents de la policia arriba després la macrooperació policial de dilluns que va permetre tancar 26 narcopisos a Ciutat Vella, Esplugues de Llobregat i Badalona.

Precisament, en les últimes hores, la Guàrdia Urbana ha detingut una persona i n'investiga dues més arran del desmantellament d'un punt de droga al carrer del Call, del Barri Gòtic de Barcelona.

Notícia Relacionada: "Narcotour" per denunciar els pisos de la droga del Raval

Què en pensen els veïns?

 

Els veïns del barri asseguren que amb el reforç de la vigilància se senten més segurs, però n'hi ha que continuen pensant que no n'hi ha prou.

"Si a les 72 hores estan al carrer necessitem altres lleis, que des de judicatura es treballi d'una altra manera, més ràpid i més contundentment amb les condemnes."

En què tots els veïns coincideixen és que per acabar amb la problemàtica dels narcopisos cal que deixi d'haver-hi pisos buits que acabin ocupats per vendre droga.

ARXIVAT A:
Drogues
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut