Immigrants al Centre d'Estada Temporal de Melilla.
La Guàrdia Civil reforça la seguretat a Melilla amb més contingents.
Melilla

Més guàrdies civils a Melilla per reforçar la vigilancia i evitar allaus massives de subsaharians

Aquest cap de setmana arribaran a la frontera de Melilla una quarantena d'agents de la Guàrdia Civil. Reforçaran la vigilànica i controlaran l'allau massiva de ciutadans d'origen subsaharià. Aquest divendres han aconseguit saltar la tanca unes dues-centes persones. El centre d'estada temporal està col·lapsat: triplica el nombre d'ocupants que pot acollir.

RedaccióActualitzat

Aquest cap de setmana arribarà a Melilla un nou contingent de 40 guàrdies civils més, després de les entrades massives de l'última setmana per la tanca fronterera.

L'última, aquest mateix divendres, quan més de dues-centes persones van aconseguir saltar la tanca de la ciutat autònoma.

El Ministeri de l'Interior hi enviarà quaranta agents del grup de Reserva i Seguretat, que tenen funcions que equivaldrien als antidisturbis en els cossos policials.

El Centre d'Estada Temporal de Melilla està desbordat. Acull ara mateix unes 1.300 persones, gairebé el triple de la seva capacitat.

Per dilluns hi ha prevista una cimera entre els presidents de Ceuta i Melilla per demanar a Europa més implicació i més mitjans.

 

Anar al contingut